Conformement amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i amb la normativa de protecció de dades corresponent, Marta Pons Moreta informa els Usuaris:

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable
Marta Pons Moreta

Finalitat

  • Gestionar les dades a les quals accedeix com a conseqüència de la navegació i/o consulta.
  • Gestionar la vostra consulta o sol·licitud.
  • Enviar comunicacions comercials i publicitàries referents a activitats i projectes relacionats amb l’entitat, només en cas que ho accepti l’usuari.

Legitimació
Consentiment de l’interessat.

Destinataris
No se cediran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com ara la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent de protecció de dades, dirigint-se per escrit, acompanyant fotocòpia del DNI, al domicili de l’entitat.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació mitjançant el formulari de contacte d’aquest lloc web, l’Usuari ha d’acceptar la Política de Privadesa, amb la finalitat de prestar el consentiment explícit i ha d’haver estat informat del tractament de les vostres dades amb les finalitats indicades.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada als formularis del lloc web?
En relació amb el formulari del lloc web, l’Usuari ha d’emplenar els camps marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que Marta Pons Moreta no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, Marta Pons Moreta quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’usuari faciliti a Marta Pons Moreta han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Quines mesures de seguretat té implantades?
Marta Pons Moreta informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat segons l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana com del medi físic o natural, d’acord amb allò previst a la normativa vigent.